Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Комутатор TP-LINK TL-SF1016D

В наявності
Артикул: 3203670
1 099 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.

TP-Link TL-SF1016D — це некерований комутатор Fast Ethernet з 16 портами, призначений для використання вдома, у невеликих офісах і робочих групах. Він пропонує простий у використанні та економічно вигідний спосіб розширити локальну мережу.

Особливості TP-Link TL-SF1016D

  • Завдяки автоматичному визначенню типу кабелю (Auto-MDI/MDIX) можна використовувати будь-який кабель Ethernet (прямий або перехресний) без проблем із під’єднанням.
  • Комутатор Fast Ethernet нового покоління втілює в собі інноваційні енергоощадні технології, завдяки чому можна значно розширити можливості мережі за мінімального споживання електроенергії. Пристрій автоматично вибирає режим живлення залежно від статусу під’єднання та довжини кабелю
  • Функція автоузгодження на кожному порту автоматично визначає швидкість під’єднаного пристрою (10 або 100 Мбіт/с) і налаштовує з’єднання для оптимальної роботи.
  • Неблокуюча архітектура гарантує, що кожен порт може передавати та фільтрувати пакети з максимальною швидкістю мережі, без блокування або затримок.
  • Jumbo-кадри розміром 10 Кбайт значно покращують передачу великих файлів, зменшуючи загальну кількість переданих пакетів і підвищуючи продуктивність мережі.
  • Завдяки технологіям IEEE 802.3x (для повнодуплексного режиму) і контролю зворотного потоку (для напівдуплексного режиму) TL-SF1016D запобігає перевантаженню мережі.

TL-SF1016D — це простий, економічний і надійний комутатор, який стане чудовим доповненням до вашої домашньої або офісної мережі.

Бренд 
TP-LINK
Розділ 
Комутатори
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору