Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Кермо ігрове Thrustmaster T300 Ferrari Integral RW Alcantara Edition, Black (4160652)

В наявності
Артикул: 5611980
27 300 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.

Thrustmaster T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition дає змогу геймерам по-справжньому зануритися у світ автомобільних перегонів і відточити свої навички, щоб поліпшити свою продуктивність.



ПРОСТА СИСТЕМА ЗМІНИ КОЛІС

Усі продукти серії T300RS (T300RS, T300RS GT і T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) оснащено системою швидкої та легкої зміни коліс, що дає змогу користувачам насолоджуватися перегонами з різними колесами Thrustmaster.

Екосистема додаткових коліс Thrustmaster, що складається з коліс, які продаються окремо без основи або педалей, пропонує користувачам T300RS широкий вибір продуктів, спеціально розроблених для різних стилів автоспорту: від перегонів GT до ралійних перегонів на нерівній місцевості, всі варіанти відкриті для автогонщиків Thrustmaster.

ШВИДКИЙ, ПОТУЖНИЙ БЕЗЩІТКОВИЙ МОТОР

Реалістична, точна передача різних елементів кожної гонки безпосередньо в руки користувача робить цей мотор обов’язковим. На відміну від простого щіткового двигуна, технологія безщіткового двигуна, вбудована в гоночні колеса серії T300RS, також забезпечує надзвичайно тихі перегони.



Механізм із подвійним ременем

Механізм із подвійним ременем дає змогу згладжувати різні елементи даних, отримані з траси.

Завдяки прямому зв’язку з безщітковим двигуном система усуває можливу присутність будь-яких мертвих зон і зменшує незручні поштовхи, не зменшуючи потужності, з якою ефекти передаються користувачеві, для оптимальної реалістичності в будь-якому перегоновому середовищі.



ЗАПАТЕНТОВАНА МАГНІТНА ТЕХНОЛОГІЯ

Запатентована безконтактна система Thrustmaster HEART (технологія HallEffect AccuRate) без будь-яких потенціометрів забезпечує необмежений термін служби продукту й оптимальну точність під час ігрових сесій: роздільна здатність до 16 біт із 65 536 значеннями.


Бренд 
Thrustmaster
Розділ 
Геймпади, кермо, джойстики
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору