Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Кермо ігрове Logitech G923, Black, для ПК / PS4, 3 педалі (941-000149)

В наявності
Артикул: 6382080
18 999 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.


ВІДЧУЙТЕ МАЙБУТНЄ ПЕРЕГОНІВ

Зустрічайте наступне покоління гоночного керма. Відзначений нагородами дизайн Logitech G перероблено, щоб увімкнути фізику вашої гри, забезпечуючи безпрецедентну реалістичність. Відчуйте, як накачуються поршні, хрускіт гравію, і кожне перемикання, занос і поворот, як ніколи раніше.

МОДЕЛЮВАННЯ НОВОГО ПОКОЛІННЯ

Наша остання інноваційна технологія зворотного зв'язку за силою під'єднується безпосередньо до механізмів симуляції в грі та фізики, щоб отримати точніші відповіді в реальному часі. Діапазон частот зворотного зв'язку також розширено для значно поліпшеної деталізації та реалістичності порівняно з попередніми поколіннями.

КЕРУВАННЯ ДВИГУНАМИ З КЕРУВАННЯМ

Правильний струм означає правильний крутний момент. Удосконалена мікропрограма G923 відстежує весь струм, що протікає через двигуни коліс, постійно регулюючи напругу відповідно до виходів фізики гри. Виходячи за рамки налаштувань за замовчуванням, G923 забезпечує високу точність і безпрецедентний реалізм.

БІЛЬШЕ ТЯГА. МЕНШЕ ДИМУ.

Зійдіть зі стартової лінії чистіше та швидше завдяки програмованій системі допомоги при запуску з подвійним зчепленням у підтримуваних іграх.

СТВОРЕНО ДЛЯ ПЕРЕГОНІВ

Класичний дизайн — модернізований. Нова колірна гамма, шліфований метал преміумкласу, шкіряні шви в автомобільному стилі та поліровані педалі надають G923 професійного вигляду. Форма відповідає функції з інтегрованим центральним маркером і поворотним диском.

КЕРУВАННЯ ГРОЮ НА КОЛЕСІ

Повні елементи керування Xbox Series X|S, Xbox One, PS5 або PS4 вбудовані прямо в кермо. Незалежно від того, як ви берете участь у перегонах, кожна команда у вас під рукою.

24-ТОЧКОВИЙ ДИСК ВИБОРУ

Тяга, крутний момент, гальмівна сила — усе це регулюється за допомогою вбудованого регулятора, яким ви керуєте. Для TRUEFORCE та розширених функцій потрібна інтеграція гри. Відвідайте logitechg.com/support/g923-xb1, щоб переглянути повний список підтримуваних ігор.

ПРОГРЕСИВНА ПЕДАЛЬ ГАЛЬМА

Чуйніший, точніший. Прогресивна пружина імітує роботу чутливої до тиску гальмівної системи для справжніх перегонів. Змініть положення педалей для маневрів п’ятою-пальцем і ще більшого контролю.

ВБУДОВАНИЙ ІНДИКАТОР ОБОРОТІВ

Вбудовані кольорові світлодіоди показують діапазон обертів у підтримуваних іграх. Дивіться, коли ви перебуваєте на червоній лінії, прямо у вашій видимості.

ВАША УСТАНОВКА. ВАШ ШЛЯХ.

Комбінуйте, поєднуйте та вдосконалюйте налаштування свого симулятора за допомогою різноманітного гоночного спорядження Logitech G. Адаптер Racing Adapter також дозволяє вам контролювати тиск гальмівної сили на ходу.

Перемикнутися на овердрайв

Щоб насолоджуватися симуляцією перегонів, додайте реалістичність спеціального перемикача передач. Завдяки 6-швидкісному механізму перемикання передач «H» з малюнком «H» із реверсом Driving Force Shifter від Logitech G — це супутник, якого ви не забудете швидко.

НАЛАШТУЙТЕ З G HUB

Візьміть повний контроль над своєю установкою. Налаштуйте чутливість коліщатка, рівні зворотного зв’язку та налаштування кнопок за допомогою потужного ігрового програмного забезпечення G HUB для ПК.


Бренд 
Logitech
Розділ 
Геймпади, кермо, джойстики
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору