Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Кермо ігрове Logitech G920 Driving Force, Black (941-000123)

В наявності
Артикул: 6070920
18 899 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.

Створено для ідеального водіння завдяки подвійному двигуну зворотного зв’язку, пелюстковим перемикачам із нержавіючої сталі та зшитому вручну шкіряному керму. Регульовані підлогові педалі дають змогу прискорюватися, гальмувати та перемикати передачі, почуваючись у справжньому автомобілі.


”941-000123.jpg ”941-000123.jpg ”941-000123.jpg


Повний газ, повний контроль

Driving Force від Logitech G, створена для ідеального водіння, виводить новітні ігри перегонів на найвищий рівень. Ви просто не стикалися з симуляцією перегонів, якщо не схопили свого суперкара за кермо.

Справжнє колесо

Захоплююча симуляція водіння оживає в деталях. Завдяки зворотному зв’язку з подвійним двигуном ви відчуваєте кожне ковзання шини та зміну місцевості. Міцні сталеві кулькові підшипники у валу колеса забезпечують вагу та довговічність. Перемикачі та підлогові педалі з нержавіючої сталі забезпечують точне зусилля. Зшите вручну шкіряне колесо робить кожен автомобіль розкішним. Гвинтова передача забезпечує плавну і тиху роботу.

Зворотний зв’язок із подвійним двигуном

Відчуйте свої шини на кожному повороті та типі місцевості. Відчуйте недостатню і надмірну обертальність, точний дрейф. Відчуйте кожну зміну ваги та ковзання шин, а також дорожні умови, які їх спричинили. Потужний подвійний двигун зворотного зв’язку реалістично імітує вплив сили, щоб ви могли негайно і точно реагувати.

Будівництво автоспорту

Driving Force справляється зі стресом, викликаним перегонами, і створений для тривалої надійності. У валу колеса використовуються суцільні сталеві кулькові підшипники. Перемикачі та педалі з нержавіючої сталі чудово почуваються під тиском. Кермо покрите високоякісною шкірою, зшитою вручну, для відчуття преміального спортивного автомобіля. Візьміть свій автомобіль за кермо, щоб отримати більш реалістичні, комфортні та довговічні перегони.

Гвинтова передача з антилюфтом

Надзвичайно плавне, тихе кермове керування завдяки гвинтовим передачам, створеним за зразком передач, що використовуються в автомобільних трансмісіях. Система запобігання люфту утримує кермо і педалі міцно, забезпечуючи максимальний контроль. Кермо Driving Force Racing Wheel також оснащене довговічним надійним датчиком рульового управління з ефектом Холла, який використовує магнітні поля для визначення положення керма.

Елементи керування на колесах

Усі елементи керування розташовані там, де ви можете їх отримати. D-Pad, кнопки та пелюсткові перемикачі вбудовані в кермо. Світлодіодні індикатори, розташовані прямо над центром колеса, підкажуть вам, коли потрібно перемикатися вгору або вниз, щоб ви підтримували максимальне прискорення, не відриваючи очей від траси. 24-точковий диск вибору та кнопки +/- на передній частині колеса дають змогу точніше налаштувати ваші вподобання водіння.

Обертання на 900°

Обертання Driving Force на 900 градусів від упору до упору означає, що ви можете повернути колесо два з половиною рази. Це такий самий ступінь руху, як і кермо всередині автомобіля.

Залишайтеся в центрі

За допомогою візуальної підказки в межах периферійного зору можна легко перевірити, чи набрано ваше кермове управління. Смужка на кермі є візуальним індикатором того, в якому напрямку спрямоване кермо.


Бренд 
Logitech
Розділ 
Геймпади, кермо, джойстики
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору