Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Твердотільний накопичувач 480Gb, ADATA Ultimate SU650, SATA3 (ASU650SS-480GT-R)

В наявності
Артикул: 5006550
1 424 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.

Твердотільний накопичувач Ultimate SU650 оснащений 3D NAND Flash і високошвидкісним контролером, що забезпечує ємність до 2 ТБ. Він забезпечує продуктивність читання/запису до 520/450 МБ/с і більшу надійність, ніж 2D NAND SSD. SU650 оснащений SLC-кешуванням і розширеними технологіями виправлення помилок для забезпечення оптимізованої продуктивності та цілісності даних. Для тих, хто хоче відчути чітке оновлення ПК, SU650 є чудовим вибором із чудовим співвідношенням ціни та продуктивності.



3D NAND у легкому оновленні ПК

Завдяки флешпам’яті 3D NAND SU650 має вищу ефективність і підвищену надійність, як порівняти з твердотільними накопичувачами 2D NAND, з поліпшеним співвідношенням ціни та якості.

Більш швидка продуктивність

Інтелектуальний алгоритм кешування SLC дає змогу флешпам’яті NAND працювати в режимі однорівневого осередку та підвищує продуктивність, допомагаючи підтримувати пікові швидкості читання/запису SU650 до 520/450 МБ за секунду для плавнішого та швидшого завантаження, передавання файлів і завантажень.

Розширений код виправлення помилок

Завдяки підтримці технології ECC (код виправлення помилок) SU650 може виявляти та виправляти помилки, щоб забезпечити цілісність даних і допомогти продовжити термін служби SSD. Його MTBF (середній час між відмовами) становить до 2 мільйонів годин, або на 25 % більше, ніж у 2D. NAND SSD.

Більш міцний, тихий і надійний

Усередині твердотільних накопичувачів немає механічних компонентів, тому вони перевершують традиційні жорсткі диски завдяки вищій стійкості до ударів, вібрації (1500 Г / 0,5 мс) і екстремальних температур (0 ° C — 70 ° C). Крім того, вони абсолютно безшумні та споживають дуже мало електроенергії, при цьому краще захищаючи ваші дані.

Власне програмне забезпечення — SSD Toolbox і Migration Utility

Кожна покупка SU650 дає право на безкоштовне завантаження ADATA SSD Toolbox і Migration Utility. SSD Toolbox дає змогу користувачам контролювати й керувати SU650, за допомогою інформації про стан накопичувача, рівень зносу та термін служби. Утиліта міграції особливо корисна для користувачів, які переходять з жорсткого диска на SSD, оскільки вона розроблена для простого та швидкого резервного копіювання та міграції вмісту цілих дисків, включно з операційною системою.

SSD Toolbox

SSD ToolBox автоматично гарантує, що у вас є новітнє мікропрограмне забезпечення для оптимальної продуктивності, і дає змогу відстежувати працездатність диска та ресурс, що залишився, за допомогою атрибутів технології самоконтролю, аналізу та звітності (SMART). Він також дає змогу відстежувати поточну робочу температуру, місткість і загальний використовуваний простір.


”Ultimate-SU650.2.jpg ”Ultimate-SU650.2.jpg ”Ultimate-SU650.2.jpg
Бренд 
ADATA
Розділ 
SSD-накопичувачі
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору