Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Комплект бездротовий Logitech Signature MK650 Combo For Business, Off-white (920-011032)

В наявності
Артикул: 7672470
3 499 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.

Logitech Signature MK650 Combo For Business, Off-white для бізнесу - це ідеальна комбінація бездротової клавіатури K650 та миші M650 Signature, розроблена для забезпечення продуктивності та комфорту під час роботи співробітників. Цей продукт включає передові технології, такі як бездротове оновлення, програму Logi Options+ для налаштування клавіш та кнопок миші, а також використовує бездротову технологію Logi Bolt для надійних та безпечних з'єднань.

Клавіатура K650 для бізнесу має продуктивні комбінації клавіш та режим подвійного прокручування, що забезпечує зручне користування і підвищення ефективності під час роботи з документами та електронними таблицями. Миша M650 Signature забезпечує точність та швидкість прокручування, а також має програмовані кнопки для здійснення повсякденних дій.

Особливо привертає до себе увагу довгий термін служби батареї: до 24 місяців для миші та до 36 місяців для клавіатури. Комбо також використовує перероблений (PCR) пластик у своїй конструкції, зменшуючи вуглецевий слід та сприяючи сталому розвитку.

ІТ-адміністратори можуть віддалено керувати оновленнями та налаштовувати пристрої через програму Logitech для налаштування Logi Options+, що полегшує роботу і забезпечує безпеку.

Бренд 
Logitech
Розділ 
Комплекти
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору