Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Комплект бездротовий Logitech MX Keys S Combo for Mac, Space Grey (920-012845)

В наявності
Артикул: 8660550
8 999 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.

MX Keys S Combo
Опануйте свій потік



Представляємо Logitech MX Keys S Combo — високопродуктивну клавіатуру та культову бездротову мишу, розроблені для того, щоб ви могли працювати упродовж годин комфортної роботи.

Поєднання швидкості та точності

Підвищіть продуктивність за допомогою MX Keys S і MX Master 3S. Комфорт, стабільність і точність, поєднані в поєднанні, яке допоможе вам керувати потоком упродовж усього дня.

Насолоджуйтеся швидким, плавним і точним набором тексту за допомогою клавіш, які мають форму кінчиків ваших пальців, завдяки нашій низькопрофільній ергономічній клавіатурі, прокручуйте надшвидке та надточне коліщатко Magspeed за допомогою нашої легендарної тихої продуктивної миші.

Комбінація для більшого комфорту та глибшого фокусування

MX Keys S і MX Master 3S створені, щоб забезпечити вам комфорт і перебувати в потоці годинами.

MX Keys S має низькопрофільний дизайн та оптимальний кут нахилу клавіатури, що сприяє кращому положенню зап’ястя та зменшенню напруги суглобів. MX Master 3S розроблено з кутом нахилу, який дає змогу тримати руки в природнішій позі, а ідеально розміщені кнопки забезпечують швидку та інтуїтивно зрозумілу навігацію.

Комбінація також включає підставку для долонь, щоб зменшити тиск на зап’ястя для комфорту впродовж усього дня.

Прокручуйте 1000 рядків за секунду та відстежуйте на будь-якій поверхні

Представляємо колесо прокрутки MagSpeed: без зусиль прокручуйте 1000 рядків за секунду в надшвидкому режимі, що на 90 % швидше. Порівняно зі звичайною мишкою Logitech без електромагнітного колеса прокрутки. Порівняно з мишкою Logitech Master 2S зі встановленими налаштуваннями Logitech і ввімкненим плавним прокручуванням, тож ви дійсно можете зупинитися на пікселі

Оптичний датчик 8K DPI на MX Master 3S дає змогу відстежувати де завгодно — навіть на склі. Мінімальна товщина скла 4 мм. Висока роздільна здатність відстеження означає, що ви можете охопити більше місця за допомогою тонких рухів — ідеально підходить для роботи на моніторах із високою роздільною здатністю.

Розумне освітлення стало розумнішим

Вдень або вночі MX Keys S тут для вас, коли з’являється натхнення.
Клавіатура містить датчики наближення, які підсвічують клавіші, коли ваша рука наближається. Клавіші з підсвічуванням автоматично підлаштовуються відповідно до мінливих умов освітлення і зникають, коли ви залишаєте стіл, економлячи енергію для моментів натхнення. З Logi Options+. Потрібен застосунок Logi Options+, доступний для Windows і macOS, тепер у вас є більше можливостей для налаштування тривалості та яскравості підсвічування.

Швидка зарядка USB-C

Використовуйте зарядний кабель USB-C або будь-який інший кабель USB-C, щоб поповнювати заряд під час роботи та працювати безперервно цілий день.

Для MX Keys S — коли ввімкнено, автоматичне налаштування підсвітки може економити заряд акумулятора, вимикаючись у яскравому середовищі. Термін служби батареї може відрізнятися залежно від користувача та умов роботи комп’ютера.

Бренд 
Logitech
Розділ 
Комплекти
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору