Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Комплект бездротовий Logitech MK540 Advanced, Black (920-008685)

В наявності
Артикул: 7849860
3 499 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.

MK540 Advanced - це надзвичайно знайомий та зручний бездротовий набір клавіатури та миші, який створений для надійної та комфортної роботи. Повнорозмірна клавіатура має звичну форму та розмір клавіш, що надає вам знайомий досвід під час використання. Клавіші були оптимізовані для покращеної точності та зниження шуму, що дозволяє працювати тихо та з комфортом. Клавіатура також оснащена підставкою для долонь та регульованими ніжками для оптимального комфорту під час тривалої роботи.

Надійність і комфорт

Миша має контурну форму та м'які гумові бічні рукоятки, які дозволяють зручно розміститися на обох долонях, незалежно від того, правша ви чи лівша. Покращене відстеження рухів та точне керування курсором допомагають забезпечити вам контроль над робочою поверхнею.

Особливістю цього набору є його довгий термін служби батарей. Клавіатура працює без заміни батарей протягом 36 місяців, а миша - протягом 18 місяців. Клавіатура також стійка до пролитої рідини, а друк на клавішах не вигорить протягом тривалого використання.

Комплект підключається до комп'ютера за допомогою невеликого бездротового приймача Logitech Unifying, що забезпечує надійне та зашифроване бездротове з'єднання на відстані до 10 метрів.

Бренд 
Logitech
Розділ 
Комплекти
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору