Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Джойстик Logitech Pro Flight X56 Rhino H.O.T.A.S, Black, RGB підсвічування (945-000059)

В наявності
Артикул: 6301650
13 999 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.

X56 H.O.T.A.S.
RGB контролер для моделювання дроселів і стіків



Сучасний симулятор військового класу

Розроблений для розширення можливостей VR-ігор і жанру космічних симуляторів, що відроджується, Logitech G пропонує вдосконалений X56 H. O. T. A. S. Це яскравий приклад повного контролю, що містить аналогові стіки для великих пальців, 16-бітове підсвічування елеронів і осі елеватора з RGB-підсвічуванням, 189 програмованих елементів керування і багато іншого.

Оновлений X56 отримав нове приховане чорно-сіре оздоблення, а також інженерні удосконалення, що враховують відгуки спільноти. Очікуйте, що всі любителі польотів отримають ще більше вражень: від веселих ігор «під’єднай і працюй» до професійного, відточеного моделювання.

Готовність до Microsoft Flight Simulator

Підніміться в небо і випробуйте радість польоту в новому поколінні Microsoft Flight Simulator, у найкращому вигляді на льотному обладнанні Logitech G. Подорожуйте світом із приголомшливою деталізацією: понад 37 тисяч аеропортів, 2 мільйони міст, 1,5 мільярда будівель, справжні гори, дороги, дерева, річки, тварини, дорожній рух і багато іншого. Перевірте свої навички пілотування в умовах нічного польоту, моделювання атмосфери в реальному часі та живої погоди в динамічному та живому світі.

Це обладнання підключається і працює без проблем. Не потрібно завантажувати драйвери або встановлювати додаткове програмне забезпечення.

Шість ступенів свободи

У сучасних космічних симуляторах із більш динамічною фізикою космічних кораблів керування стає складнішим. І воно значно відрізняється від традиційних симуляторів польоту в атмосфері. 6DoF — це шість ступенів свободи: тангаж, крен, нишпорення, рух назад, уперед, угору, вниз, ліворуч і праворуч — усі їх потрібно врахувати. X56 оснащений унікальними мини-аналоговыми стіками у великих пальцях, які забезпечують ще чотири осі управління, а також працюють як кнопки.

Яскравий RGB

Неважливо, перебуваєте ви в запалі собачої сутички або збираєтеся опустити шасі на космічній станції, X56 створить героїчну ситуацію, необхідну для найкращого досвіду. Налаштуйте повністю спектральне RGB-освітлення на свій смак за допомогою багатофункціонального програмного забезпечення.

VR Verisimilitude

Передовий HOTAS X56 не тільки повторює те, що ви бачите на екрані в новітніх іграх, а й упевнено розміщує елементи керування у ваших руках. З цих причин, а також завдяки величезній кількості та чутливості елементів керування, X56 ідеально підходить для ігор з використанням головного дисплея (HMD) і VR. Одягніть гарнітуру і візьміться за X56, щоб зануритися в нескінченні пригоди.

Регульована точність

Поєднання безконтактних датчиків на основі ефекту Холла в 16-бітних осях елеронів і керма висоти та регульованої системи натягу пружин забезпечує X56 безпрецедентний рівень чутливості та контролю над стіком. У комплект входять чотири пружини різного натягу для додаткового налаштування. Можна навіть обійтися без пружини.

Незалежні подвійні дроселі

Інноваційні здвоєні дроселі ідеально підходять для двомоторних космічних кораблів і літаків, і ще більш ідеальні для бойових ситуацій, коли основний двигун відключений, і ви залишилися тільки з одним. Налаштуйте тертя, необхідне для переміщення кожної дросельної заслінки, і якщо ваш корабель одномоторний, блокування дросельної заслінки ефективно перетворить дві дросельні заслінки в один блок.

189+ програмованих елементів керування

Налаштуйте всі 13 осей, 5 HATS і 31 програмовану кнопку в трьох режимах. Налаштуйте мертві зони та криві відгуку для точного налаштування осей. Призначте будь-яку кнопку на будь-яку кількість команд у симуляторі, як-от форсаж, Frame Shift Drive, блокування цілі та групова стрільба зі зброї. Програмне забезпечення також дає змогу призначати X56 команди миші та клавіатури, від однокнопкових введень до таймерних і макрокоманд.


Бренд 
Logitech
Розділ 
Геймпади, кермо, джойстики
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору