Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Роутер Mercusys MW301R Wi-Fi 802.11b/g/n, 300Mb, 3 LAN 10/100Mb

В наявності
Артикул: 4997580
439 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.

Mercusys MW301R оснащений двома 5 дБі антенами, які забезпечують швидкість передачі даних і широке покриття Wi-Fi. Це робить його ідеальним вибором для невеликих квартир і будинків, де потрібна стабільна і швидка мережа для всіх пристроїв.

Особливості Mercusys MW301R

  • Роутер надає стабільне під’єднання та швидкість домашньої мережі до 300 Мбіт/с, що дозволяє не тільки переглядати пошту та спілкуватися у соцмережах, а й переглядати потокове відео, онлайн-трансляції, а також швидко завантажувати великі обсяги інформації.
  • Mercusys MW301R підтримує технології IPTV та IPv6, завдяки чому можна вільно користуватися сервісами IPTV, які надають провайдери. Через підтримку IGMP Proxy/Snooping, Bridge і Tag VLAN, IPTV роутер працює більш ефективно і стабільно, а домашня мережа не перевантажується.
  • Налаштування роутера не потребує багато часу чи спеціальних знань, адже завдяки зрозумілій покроковій інструкції у вебінтерфейсі ви зможете зробити це всього за кілька хвилин.
  • Встановлюйте обмеження часу та блокуйте доступ до небажаних мережевих ресурсів, щоб створити комфортні та безпечні умови для дітей.
  • Для безпеки та приватності особистих даних, можна налаштувати гостьову мережу на роутері.
  • Завдяки шифруванню WPA/WPA2 роутер гарантує безпечне під’єднання до Wi-Fi мережі, захищаючи її від несанкціонованого доступу.



    Mercusys MW301R — це компактний і доступний маршрутизатор, який стане ідеальним вибором для домашніх і офісних мереж. Він забезпечує стабільне та швидке під’єднання до інтернету, а також широкий спектр функцій.

Бренд 
Mercusys
Розділ 
Роутери та модеми
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору