Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Миша A4Tech Fstyler FG30S, Gray, USB, бездротова, оптична, безшумна

В наявності
Артикул: 6040740
499 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.

FG30S Gray - це безшумна бездротова миша з грамотним енергоспоживанням. Вона має стабільний бездротовий зв'язок з робочою відстанню від 10 до 15 метрів, використовуючи бездротове з'єднання на частоті 2,4 ГГц.

Якість та впевненість

Ця миша має регульований 4-рівневий режим енергоощадження. Якщо не виконується жодна дія протягом 0,2 секунди, вона автоматично переходить у режим сну, що допомагає зберегти енергію батареї.

Миша FG30S має протиковзне покриття та спеціальну конструкцію корпусу, що забезпечує надійний хват та фіксацію пристрою в долоні.

Вона має налаштовувану роздільну здатність 2000 DPI з 3-рівневим регулюванням (1000/1600/2000 DPI). Це дозволяє вам вибрати належний рівень чутливості в залежності від ваших потреб.

Миша FG30S є надійною, оскільки вона використовує якісні перемикачі, які гарантують ресурс не менше 5 мільйонів натискань.

Також, на нижній панелі миші є кнопка живлення, яка робить її ідеальним супутником у подорожах, оскільки ви можете вимкнути мишу, щоб заощадити заряд батареї.

Fstyler підтримує 16 жестів для виконання заздалегідь запрограмованих гарячих команд. Це дозволяє вам зручно і швидко виконувати певні дії.

Одна з головних особливостей миші FG30S - це безшумний клік. Вона не випускає звуків при натисканні кнопок, що допомагає вам зосередитися на роботі. Відсутність клацання при натисканні кнопок дозволяє вам комфортно працювати в офісі або в бібліотеці, без зайвих звуків.

Бренд 
A4tech
Розділ 
Миші
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору