Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Стабілізатор Gemix GMX-500, 500 VA (350 Вт), вхід. напруга 140-260В, вих. напруга 220В + - 6,8%

В наявності
Артикул: 3814410
1 415 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.

Gemix GMX-500 — це стабілізатор напруги малої потужності. Він призначений для захисту побутової та комп’ютерної техніки від стрибків напруги, високовольтних імпульсів та короткого замикання у мережі електроживлення. Релейний стабілізатор у металевому корпусі може бути розміщений на будь-якій горизонтальній поверхні. Індикація його роботи здійснюється за допомогою стрілкових вольтметрів, що показують значення напруги на вході та виході.

Gemix-GMX-500-1

Особливості Gemix GMX-500

  • Прилад підтримує стабільну напругу в однофазних мережах 220 В з частотою 50 Гц. Він працює з широким діапазоном вхідної напруги: від 140 В до 260 В.
  • Gemix GMX-500 має аналогову систему контролю. Її перевагою є простота, невелика вартість (порівняно з цифровими системами) та низька чутливість до шумів.
  • Модель GMX-500 швидко реагує на зміни напруги та блискавично коригує її до потрібного рівня. Показник відгуку складає 20 мс.
  • Стабілізатор напруги працює за ступеневою системою. Він має 9 ступенів регулювання, де кожен ступінь відповідає певному діапазону напруги. 
  • Gemix GMX-500 підтримує функцію регулювання меж автоматичного вимкнення. Це означає, що ви можете встановити оптимальний час роботи стабілізатора, щоб уникнути зайвого споживання електроенергії після завершення роботи приєднаного устаткування.
  • Система затримки увімкнення навантаження дозволяє захистити підключену до стабілізатора техніку під час його першого включення або після відновлення живлення в мережі електропостачання.

Gemix-GMX-500-2

Gemix GMX-500 — це надійний та доволі простий у використанні стабілізатор напруги. Він має вхідний кабель CEE 7 для з’єднання з мережею електропостачання та одну вихідну розетку того ж типу.

Бренд 
Gemix
Розділ 
Стабілізатори
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору