Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Твердотільний накопичувач 128Gb, Team GX2, SATA3 (T253X2128G0C101)

В наявності
Артикул: 5180550
556 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.

У 4 рази швидше

Коли ваш старий комп’ютер працює повільно, ви відчуваєте, що це знижує вашу ефективність? Завдяки чудовій продуктивності та надшвидкій швидкості читання й запису твердотільний накопичувач GX2 у 4 рази швидший, ніж традиційний жорсткий диск. Він може не тільки прискорити час завантаження, час завершення роботи та час відгуку додатків, але також легкий і зручний для транспортування. Це найкращий продукт для заміни традиційного жорсткого диска.

Висока ефективність читання/запису дає більше за менших витрат

GX2 SSD забезпечує більш ефективне читання/запис даних, низьке енергоспоживання і тиху роботу. Проблема низької продуктивності більшості ПК викликана не низькою продуктивністю, а низькою швидкістю читання загального жорсткого диска. Оновлення до GX2 SSD може вдихнути нове життя у ваш ПК, прискоривши час його завантаження/вимикання і підвищивши продуктивність багатозадачності.

Ідеальна й ефективна робота для подовження терміну служби

Твердотільний накопичувач GX2 підтримує команду оптимізації Windows TRIM, яка здатна звільнити невикористаний простір (вільні блоки) для негайного запису в систему. Це може прискорити швидкість передавання та запису на SSD, а також ефективно зменшити ймовірність зниження продуктивності та виснаження. Він відмінно підтримує ефективну роботу і продовжує термін служби SSD.

Надійний та довговічний

Вбудований механізм керування інтелектуальним алгоритмом твердотільного накопичувача GX2 має такі функції, як збирання сміття, що здатне забезпечити ефективність роботи та продовжити термін служби SSD. Водночас потужна технологія Wear-Leveling і функція ECC (Error Correction Code) можуть підвищити надійність передавання даних.

Бренд 
Team
Розділ 
SSD-накопичувачі
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору