Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр

Твердотільний накопичувач 120Gb, Silicon Power Slim S55, SATA3 (SP120GBSS3S55S25)

В наявності
Артикул: 2599980
496 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні 

Кур'єром по Запоріжжю 

Більше інформації про доставку

  • Готівкою/карткою при отриманні
  • Карткою на розрахунковий рахунок

Гарантія від виробника 12 місяців.

Тонкий S55



Доступне оновлення для кожного

Високоякісний продукт S55 позиціонується як одна з найвигідніших моделей SSD. Завдяки розширеному інтерфейсу SATA III 6 Гбіт/с і доступній ціні тепер ви можете легко оновити свій старий комп’ютер, не витрачаючи великих коштів.

Час — гроші! Не витрачайте його даремно

Все ще витрачаєте дорогоцінний час на завантаження комп’ютера або програм? Тоді настав час позбутися старого жорсткого диска і перейти на SSD. Завдяки інтерфейсу SATA III 6 Гбіт/с S55 можете завантажувати комп’ютер або запускати програми за лічені секунди.

Оновити так просто, як 1–2–3

Оновлення комп’ютера — це нескладна справа — для цього не потрібно бути технарем. Просто виконайте ці три простих кроки:
Крок 1. Створіть резервну копію даних на інший пристрій зберігання
Крок 2. Видаліть старий жорсткий диск із комп’ютера
Крок 3. Вставте S55 у комп’ютер.



Довговічність і продуктивність

Оснащений оригінальним контролером і обраною флешпам’яттю NAND, S55 може не тільки гарантувати стабільність і довговічність. Він також забезпечує надзвичайну продуктивність, яка передбачає швидке завантаження за 10 секунд, коротший час завантаження застосунків і вищу швидкість передавання даних. Незалежно від того, чи займаєтеся ви вебсерфінгом, насолоджуєтеся гарним фільмом або маєте справу з паперами, S55 забезпечить вам плавну роботу без затримок. S55 використовує «технологію SLC Cache» з новою архітектурою кешування, яка поєднує SLC і 3D NAND FLASH блоки. Ця технологія дає змогу записувати всі дані в розділ SLC перед послідовним копіюванням у блок 3D NAND FLASH, і, як наслідок, забезпечує вищу пікову продуктивність запису.



Управління блоками (BBM)

Механізм управління пошкодженими блоками (BBM) виявляє і позначає пошкоджені блоки, щоб уникнути зберігання в цих блоках і усунути помилки доступу. І навіть якщо під час стирання в нових блоках виникають помилки, цей механізм може перемістити дані в інші ефективні блоки, щоб запобігти втраті даних унаслідок невдалого стирання.

Легкий і РОЗУМНИЙ

S55 є одним із найлегших і найтонших твердотільних накопичувачів у своєму роді, проте він захищений від ударів і вібрації, оскільки не містить рухомих частин. Оснащений системою моніторингу SMART і технологією ECC (код виправлення помилок), він також обіцяє вищу безпеку передачі даних.



Технологія внутрішнього автокопіювання

Технологія автоматичного копіювання S55 дає змогу виконувати операції автоматичного копіювання з кешу SLC до блоків 3D NAND FLASH усередині NAND без використання контролера або DDR. Це забезпечує вищу ефективність шляхом зменшення навантаження на контролер і DRAM.

Безкоштовне завантаження засобу моніторингу стану SSD — програмне забезпечення SP Toolbox

Легко контролюйте справність свого нового SSD за допомогою нашого програмного забезпечення, яке можна безкоштовно завантажити — SP Toolbox. Виконайте тести продуктивності на S55, отримайте загальну оцінку функцій або перевірте детальну інформацію про свій пристрій, зокрема використаний простір, температуру пристрою, загальну кількість записаних байтів і багато іншого.

Бренд 
Silicon Power
Розділ 
SSD-накопичувачі
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору